Antena 3 Timp liber Film Cum arată acum puştoaica din "Al şaptelea cer". E de nerecunoscut, are 23 de ani şi va apărea în trei filme

Cum arată acum puştoaica din "Al şaptelea cer". E de nerecunoscut, are 23 de ani şi va apărea în trei filme

de O.P.    |    27 Feb 2013   •   11:56
Cum arată acum puştoaica din "Al şaptelea cer". E de nerecunoscut, are 23 de ani şi va apărea în trei filme

A interpretat rolul mezinei Ruthie în serialul "Al şaptelea cer/ 7th Heaven", care a urmărit viaţa familiei Camden timp de 11 sezoane.

La 23 de ani, Mackenzie Rosman susţine strângerea de fonduri pentru pentru ajutarea copiilor abuzaţi şi a celor bolnavi şi lucrează la trei filme artistice care urmează să fie lansate în acest an.



Rosman s-a născut pe 28 decembrie 1989 în Carolina de Sud, Statele Unite, şi a început să joace la vârsta de şase ani în serialul "Al şaptelea cer". În 1996, anul de debut al serialului, Mackenzie a primit rolul micuţei Ruthie prin salutarea fiecărei pesoane din sala de audiţii cu o strângere de mână, potrivit www.thheaven.wikia.com.

În prezent, actriţa lucrează la trei filme care vor fi lansate în 2013: "Nightcomer", "Ghost Shark" şi "Beneath", conform bazei de date IMDB.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close