Antena 3 CNN Timp liber Film Celebra cutie cu bomboane din filmul "Forrest Gump”, vândută cu 25.000 de dolari, la o licitaţie de Ziua Îndrăgostiților

Celebra cutie cu bomboane din filmul "Forrest Gump”, vândută cu 25.000 de dolari, la o licitaţie de Ziua Îndrăgostiților

Celebra cutie cu bomboane de ciocolată a lui Tom Hanks din filmul "Forrest Gump” (1994) a fost vândută cu 25.000 de dolari la o licitație de Ziua Îndrăgostiților.

Celebra cutie cu bomboane din filmul "Forrest Gump”, vândută cu 25.000 de dolari, la o licitaţie de Ziua Îndrăgostiților
Sursa foto: tripadvisor.in
de Alexandra Cojoianu    |    15 Feb 2023   •   14:21

Franciza americană Ripley’s Believe It or Not! a cumpărat binecunoscuta recuzită la timp pentru Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie.

Cutia, care este semnată de Hanks, este marcată ca având greutatea de 23 de uncii, deşi cutia a fost umplută cu doar patru uncii de nisip, astfel încât să nu cadă din poala actorului în timpul filmării.

"Forrest Gump” urmăreşte povestea plină de căldură a personajului omonim, care ajunge să ia parte accidental la unele dintre cele mai mari evenimente de la sfârşitul secolului al XX-lea.

Filmul a câştigat şase premii Oscar în 1995, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun actor” pentru Hanks.

Citeşte şi: Tom Hanks, filmat în timp ce tremură incontrolabil pe scenă

Producţia a avut încasări record de 678 de milioane de dolari la nivel mondial. Un alt articol suvenir recent achiziţionat de Ripley’s este o agendă personală de adrese, de mână, aparţinând managerului formaţiei The Beatles, Brian Epstein.

Cartea conţine adresele şi numerele de telefon ale trupei, precum şi pe cele ale lui Sir Mick Jagger.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close