Antena 3 CNN Timp liber Film Tom Hanks, filmat în timp ce tremură incontrolabil pe scenă

Tom Hanks, filmat în timp ce tremură incontrolabil pe scenă

Tom Hanks, vizibil slăbit, a fost văzut plimbându-se pe străzile din Manhattan, miercuri, la doar o zi după ce a fost filmat în timp ce se străduia să îți țină sub control tremuratul brațului.

Tom Hanks, filmat în timp ce tremură incontrolabil pe scenă
Sursa foto: Daily Mail
de Laura Dinu    |    16 Iun 2022   •   11:20

Hanks, în vârstă de 65 de ani, purta haine largi și o șapcă de baseball când și-a părăsit casa din Upper East Side. 

Cu toate acestea, nu a reușit să-și mascheze trupul zvelt, o schimbare semnificativă față de cel mai recent film al său, unde joacă în rolul managerului lui Elvis, colonelul Tom Parker, în filmul regizat de Baz Luhrmann. 

În timpul călătoriei de promovare a filmului, Luhrmann, care s-a născut la Sydney, a aranjat ca o premieră să aibă loc în orașul Gold Coast, la 50 de mile sud de Brisbane, unde au avut loc filmările. 

„Nu există loc mai bun în lume pentru a face un film decât aici, pe Gold Coast”, a spus Hanks, cu microfonul în mâna dreaptă și mâna stângă în buzunar. 

Brațul îi tremura vizibil în timp ce vorbea. A schimbat microfonul dintr-o mână în alta în timpul discursului, și chiar a încercat să îl țină cu ambele mâini. 

Actorul a mai slăbit în trecut pentru diferite roluri, inclusiv cel de locuitor al unei insule pustii din Castaway și muribund de SIDA din Philadelphia, scrie DailyMail.

 

×
Subiecte în articol: tom hanks
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close