Antena 3 CNN Timp liber Film Danny de Vito a primit propria stea pe celebrul bulevard Walk of Fame

Danny de Vito a primit propria stea pe celebrul bulevard Walk of Fame

Danny de Vito a primit propria stea pe celebrul bulevard Walk of Fame
Sursa foto: Foto: upi.com
de M.Z.    |    20 Aug 2011   •   20:15

Danny de Vito a intrat în rândul vedetelor de pe Walk of Fame. Actorul a primit propria stea, cea cu numărul 2.445, pe celebrul bulevard din Hollywood şi a sărbătorit cum ştie el mai bine - cu multe glume.

După ce a jucat în 114 filme şi a făcut carieră ca actor, regizor şi producător, Danny De Vito şi-a pus amprenta, în sfârşit, pe bulevardul vedetelor din Los Angeles.

A apărut în faţa fanilor ceva mai îmbrătrânit, dar, ca de obicei, cu glumele la el. A pozat sexy lângă un copac şi a făcut haz de momentul în care a fost anunţat că primeşte, în sfârşit, o stea pe Walk of Fame.

Actorul de origine italiană este una dintre cele mai respectate vedete de la Hollywood. Şi-a făcut un nume în capricioasa cetate a filmului fără a avea calităţile după care producătorii "miros" o viitoare stea. Fără statura atletică a lui Robert Redford, muşchii lui Arnold Schwarzenegger sau sex-appealul lui Michael Douglas, micuţul De Vito a avut talent şi umor.

Specialitatea sa au fost mereu comediile, printre care "Taxi", "Arunc-o pe mama din tren", "Gemenii" sau "Idilă pentru o piatră preţioasă". A jucat şi roluri dramatice în "Batman" sau "Hoffa". Danny de Vito joacă, în prezent, în serialul de comedie "It's always sunny in Philadelphia".

 



×
Subiecte în articol: stea actor
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close