Antena 3 Timp liber Film Disney a anunţat două noi filme "Războiul stelelor", în afară de Episodul VII

Disney a anunţat două noi filme "Războiul stelelor", în afară de Episodul VII

de N.B.    |    06 Feb 2013   •   17:54
Disney a anunţat două noi filme "Războiul stelelor", în afară de Episodul VII
Sursa foto: Foto: screenrant.com

Aventurile din galaxia îndepărtată ce constituie universul acţiunii din "Războiul stelelor" franciză ajunsă la producţia celui de-al şaptelea episod, vor continua şi după acesta, anunţă conducerea Disney, citată de CNN.

Pe lângă episodul şapte din mult îndrăgita serie "Războiul stelelor", Disney pregăteşte alte două filme, independente de firul principal al întâmplărilor din cadrul celor şapte episoade. Acestea vor fi concentrate pe povestea unui singur personaj, dezvoltarea acestuia şi aventurile sale.

Dacă vor trece de stadiul de concept, cele două filme vor fi lansate după Episodul VII, care se pare că este în grafic să ajungă pe marile ecrane în vara anului 2015.

Scenariul va fi lăsat pe mâinile lui Lawrence Kasdan şi Simon Kinberg. Fiecare va scrie câte un film, iar împreună vor fi folosiţi pe post de consultanţi pentru următoarele trei filme din seria "Războiul stelelor".

Kasdan este autorul scenariului pentru "Imperiul contraatacă" şi "Întoarcerea lui Jedi", două dintre cele mai îndrăgite filme ale seriei, în timp ce Kinberg este cunoscut pentru filme ca "Mr & Mrs Smith" sau "Sherlock Holmes".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close