Antena 3 CNN Timp liber Film Elizabeth Taylor a fost înmormântată în cimitirul Forest Lawn din California

Elizabeth Taylor a fost înmormântată în cimitirul Forest Lawn din California

Elizabeth Taylor a fost înmormântată în cimitirul Forest Lawn din California
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Mar 2011   •   09:39
Actriţa cu ochi violet, celebra Liz Taylor, a fost înmormântată în cimitirul Forest Lawn din California. Funeraliile s-au desfăşurat într-un cadru restrâns - doar cu familia şi prietenii apropiaţi ai vedetei. O altă ceremonie, mai amplă, va fi organizată pentru fani în curând. Liz Taylor s-a stins miercuri, la 79 de ani.

Rudele şi prietenii lui Liz Taylor au spus o rugăciune, pe când o conduceau pe actriţă pe ultimul drum. Vedeta a fost înmormântată în cimitirul Forest Lawn din California - acelaşi în care îşi dorm somnul de veci şi alte staruri precum Michael Jackson, Clark Gable, Walt Disney.

A fost o ceremonie scurtă şi privată. Nici fanii şi nici jurnaliştii nu au avut acces, dar familia actriţei a dat asigurări că va organiza în curând o altă ceremonie, mai amplă.

Elizabeth Taylor a murit miercuri, la vârsta de 79 de ani. Artista avea probleme grave de sănătate şi se afla într-un spital din Los Angeles de o lună şi jumătate. Suferea de cancer la piele şi afecţiuni cardiace şi a trecut prin 100 de operaţii.

A trăit totuşi, o viaţă tumultoasă. S-a căsătorit de 8 ori şi a avut a 4 copii, 10 nepoţi, 4 strănepoţi. A fost celebră pentru frumuseţea ei şi pentru talentul actoricesc.

A făcut 50 de filme şi a cîştigat două premii Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Unul în 1961 - pentru apariţia din Butterfield 8, iar celălat în 1966 - pentru interpretarea din Who's afraid of Virginia Wolf. Totuşi, fanii şi-o amintesc mai ales din rolul Cleopatrei.
 

 

×
Subiecte în articol: înmormântare california
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close