Antena 3 CNN Timp liber Film "Este un vis ceea ce trăiesc!” Mădălina Ghenea, regina covorului roşu la gala Festivalului de Film de la Veneţia

"Este un vis ceea ce trăiesc!” Mădălina Ghenea, regina covorului roşu la gala Festivalului de Film de la Veneţia

"Este un vis ceea ce trăiesc!” Mădălina Ghenea, regina covorului roşu la gala Festivalului de Film de la Veneţia
Sursa foto: Foto: www.vanityfair.it
03 Sep 2013   •   08:48
Mădălina Ghenea a fost atracţia galei filmului de la Veneţia. Într-o rochie superbă , frumoasa care l-a cucerit pe Gerard Butler a participat la seara dedicată filmului din Peninsulă. Nu a fost nominalizată la niciun trofeu. A câştigat însă aprecierea tuturor criticilor de modă.

Mădălina Ghenea a fost regina covorului roşu întins pentru vedetele de la Festivalul de la Veneţia. Rochia crem, cu trenă, îi venea ca turnată. A accesorizat-o cu o brăţară de colecţie, cercei cu diamante şi o geantă Channel.

Apariţia româncei a fost, pur şi simplu, perfectă, au apreciat criticii. Mădălina a strălucit deşi a fost doar una dintre invitatele care au luat parte la seara filmului italian. Pentru ea, cel mai important moment al anului abia urmează.

După Veneţia, merg la Toronto unde voi prezenta un film în care joc alături de Jude Law. Aceea va fi o apariţie pe covorul roşu foarte importantă pentru mine! Este un vis ceea ce trăiesc!” a mărturisit românca.

Premiera filmului "Dom Hermigway", în care Mădălina Ghenea apare alături de Jude Law şi de Richard Grant, are loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Rămâne de văzut dacă Mădălina va păşi pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Toronto alături de Gerard Butler. La Veneţia, superba româncă a fost singură.

Îmbrăcat casual, Gerard Butler a fost surprins de paparazzi pe aeroportul din Barbados, unde se află în vacanţă.



 

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close