Antena 3 CNN Timp liber Film Final Score, acţiune cât pentru un stadion întreg

Final Score, acţiune cât pentru un stadion întreg

Final Score, acţiune cât pentru un stadion întreg
28 Noi 2017   •   10:38

Anul 2018 vine cu promisiunea unor pelicule cinematografice cu premise din ce în ce mai îndrăzneţe. Acesta este şi cazul filmului ‘Final Score’, care se anunţă a fi asemănător filmelor din seria ‘Greu de Ucis’ în ceea ce priveşte nivelul de adrenalină. Totuşi, contextul evenimentelor este unul inedit, desfăşurarea acţiunii având loc într-un mediu atât de aglomerat precum un stadion de fotbal cu capacitate de peste trei zeci de mii de locuri. Ecranizarea a fost anunţată încă de la începutul anului 2016, urmând viziunea scriitorilor Jonathan Frank, Keith şi David T. Lynch şi îndrumarea regizorului Scott Mann. După succesul de care s-a bucurat în trecut datorită filmului Heist, Mann a ales să colaboreze pentru a doua oară cu actorul Dave Bautista. Filmarea a avut loc pe renumitul Boleyn Ground, stadion aflat în Upton Park, în estul Londrei. Aflată sub patronatul echipei West Ham United pentru mai bine de o sută de ani, locaţia devenită istorie a fost demolată recent.

Producţia de acţiune îl are în rolul principal pe Michael Knox, jucat de către Dave Bautista. Folosindu-şi experienţa căpătată în perioada armatei, personajul este pus în situaţia aproape imposibilă de a salva un stadion plin de spectatori de sub ameninţarea unor criminali înarmaţi. Actorul s-a remarcat iniţial în lumea wrestling-ului profesionist, unde a câştigat titlul mondial de şase ori. A intrat în domeniul actoriei în urmă cu unsprezece ani, în primii ani pentru roluri scurte, urmând să îşi asigure poziţia în lumea actorilor de top datorită rolurilor din filme precum Riddick, Spectre sau Bladerunner 2049. În ciuda producţiilor mari în care a apărut, este cel mai bine cunoscut că actor pentru rolul lui Drax Distrugătorul, din seria filmelor ‘Gardienii Galaxiei’. Spre bucuria fanilor, acesta va reveni în rolul lui Drax în alte cel puţin două filme ce urmează să fie lansate în anii următori.

Cunoscutul actor irlandez Pierce Brosnan se va alătura distribuţiei, însă momentan nu există detalii legate de rolul pe care îl va juca în film. Acesta a apărut în nenumărate producţii, de la filme şi seriale până la jocuri video. Pentru performanţele şi carisma de care a dat dovadă în rolurile jucate în filme de acţiune şi spionaj, actorul a fost ales de patru ori pentru a interpreta imaginea legendarului personaj James Bond. Nominalizat în mai multe rânduri pentru rolurile din această serie, este lesne de înţeles faptul că șarmul unei personalităţi precum Pierce Brosnan s-a potrivit perfect cu imaginea personajului creat de către scriitorul Ian Fleming în secolul douăzeci. Printre alte realizări, acesta deţine poziţia de ambasador pentru UNICEF Irlanda din anul 2001.

Printre actorii acestei producţii de acţiune se numără şi Alexandra Dinu, o româncă născută în Bucureşti, cunoscută de majoritatea românilor pentru relaţia sa cu fotbalistul Adrian Mutu. După debutul ca prezentatoare la diferite posturi de televiziune româneşti, aceasta a ajuns să fie foarte apreciată de către public pentru numeroasele roluri jucate în seriale şi filme de lung metraj italiene. Puţini ştiu însă că aceasta a fost premiată pentru talentul său actoricesc la Festivalul de Film de la Pompeii, Italia.

Cu o distribuţie de excepţie şi un scenariu pe măsură, aşteptăm cu sufletul la gură să vedem interpretarea regizorului pentru această producţie. Aşadar, suntem de părere că fanii filmelor de acţiune au la ce să viseze pentru anul 2018.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close