Antena 3 CNN Timp liber Film Gala anuală de la Hollywood a strâns la un loc fetele bogate şi celebre din industria filmului

Gala anuală de la Hollywood a strâns la un loc fetele bogate şi celebre din industria filmului

Gala anuală de la Hollywood a strâns la un loc fetele bogate şi celebre din industria filmului
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Oct 2011   •   21:11

Seara fetelor frumoase, bogate şi celebre la Hollywood: Michelle Pfeiffer, Jennifer Anniston şi Barbara Streisand au fost câteva dintre actriţele premiate la gala anuală dedicată celor mai de succes vedete feminine din "cetatea filmului".

Într-o rochie şi decoltată, şi scurtă, Jennifer Anniston şi-a etalat silueta ca de adolescentă. Vedeta de 42 de ani a fost preferata fotoreporterilor.

Aflată şi ea printre premiantele serii, Barbara Streisand a fost o prezenţă mult mai discretă. A sosit alături de soţul ei, Josh Brolin, şi s-a ţinut departe de bliţuri.

Michelle Pfeiffer a mers şi ea pe cartea sobrietăţii şi a eleganţei, nu doar în vestimentaţie, ci şi în aprecierile faţă de colegele alături de care a fost omagiată.

Reese Whiterspoon, Frieda Pinto sau Laura Dern sau aflat şi ele pe lista de invitaţi. O listă extrem de selectă, de care unele invitate au căutat să profite pentru a-şi cunoaşte colege pe care până acum le-au admirat de la distanţă. 

La aceeaşi gală au fost onorate în trecut Gwyneth Paltrow, Jodie Foster sau Meryl Streep.

 










×
Subiecte în articol: fete Hollywood Jennifer Aniston vedete gala
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close