Antena 3 Timp liber Film Gala anuală de la Hollywood a strâns la un loc fetele bogate şi celebre din industria filmului

Gala anuală de la Hollywood a strâns la un loc fetele bogate şi celebre din industria filmului

de Antena3.ro    |    18 Oct 2011   •   21:11
Gala anuală de la Hollywood a strâns la un loc fetele bogate şi celebre din industria filmului Foto: Videonews

Seara fetelor frumoase, bogate şi celebre la Hollywood: Michelle Pfeiffer, Jennifer Anniston şi Barbara Streisand au fost câteva dintre actriţele premiate la gala anuală dedicată celor mai de succes vedete feminine din "cetatea filmului".

Într-o rochie şi decoltată, şi scurtă, Jennifer Anniston şi-a etalat silueta ca de adolescentă. Vedeta de 42 de ani a fost preferata fotoreporterilor.

Aflată şi ea printre premiantele serii, Barbara Streisand a fost o prezenţă mult mai discretă. A sosit alături de soţul ei, Josh Brolin, şi s-a ţinut departe de bliţuri.

Michelle Pfeiffer a mers şi ea pe cartea sobrietăţii şi a eleganţei, nu doar în vestimentaţie, ci şi în aprecierile faţă de colegele alături de care a fost omagiată.

Reese Whiterspoon, Frieda Pinto sau Laura Dern sau aflat şi ele pe lista de invitaţi. O listă extrem de selectă, de care unele invitate au căutat să profite pentru a-şi cunoaşte colege pe care până acum le-au admirat de la distanţă. 

La aceeaşi gală au fost onorate în trecut Gwyneth Paltrow, Jodie Foster sau Meryl Streep.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close