Antena 3 CNN Timp liber Film Helena Bonham Carter, decorată de regina Elizabeth a II-a pentru realizările din întreaga carieră

Helena Bonham Carter, decorată de regina Elizabeth a II-a pentru realizările din întreaga carieră

Helena Bonham Carter, decorată de regina Elizabeth a II-a pentru realizările din întreaga carieră
Sursa foto: Foto: ontheredcarpet.com
23 Feb 2012   •   08:49
Actriţa Helena Bonham Carter a fost distinsă de regina Elizabeth a II-a cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, în cadrul unei ceremonii speciale ce a avut loc, miercuri, la palatul Buckingham din Londra.
 
Actriţa britanică, care a jucat rolul mamei reginei Elizabeth a II-a în filmul "Discursul regelui", premiat cu Oscar în 2011, a primit acest titlu pentru realizările din întreaga sa carieră, informează bbc.co.uk.
 
Helena Bonham Carter, în vârstă de 45 de ani, a purtat la ceremonie o rochie cadrilată în nuanţe de roşu şi negru.
 
Actorul Colin Firth, colegul ei din distribuţia filmului "Discursul regelui", a fost recompensat cu acelaşi titlu, pe care l-a primit din partea prinţului Charles, într-o ceremonie organizată în luna ianuarie.
 
În cadrul ceremoniei de miercuri au mai fost recompensaţi producătorul muzical Steve Lillywhite şi scriitoarea Maggie Gee, care au primit titlurile de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, respectiv Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic.
 
Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din "The Wings of Dove", şi în 2011, pentru "Discursul regelui". Ea a mai jucat în filme precum "Cameră cu vedere", "Planeta maimuţelor", "Fight Club", "Peştele cel mare", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur", "Harry Potter şi Talismanele Morţii", "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street" şi "Alice în Ţara Minunilor".

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close