Antena 3 CNN Timp liber Film Iurie Darie, internat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală

Iurie Darie, internat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală

Iurie Darie, internat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală
Sursa foto: Foto: mediafax
27 Apr 2011   •   14:07
Actorul Iurie Darie a fost internat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca. Actorul a a fost adus la spital de un echipaj SMURD după ce i s-a făcut rău pe stradă. Artistul este investigat de medici, după ce a suferit un puseu de leşin, susţin doctorii de la camera de gardă, citaţi de Mediafax.

Soţia actorului, Anca Pandrea, a povestit cum a ajuns Iurie Darie la spital. „A vomat şi am zis să vină să-i facă nişte investigaţii”.

În urma analizelor medicale care i s-au efectuat la spital, medicii au spus că Iurie Darie a suferit o indigestie şi au hotărât să rămână internat la Caridologie, având în vedere antecedentele sale. Starea lui este acum stabilă.

Actorului i s-a făcut rău miercuri, în timp ce se afla cu soţia la o bancă din zona Dorobanţi.

La sfârşitul lunii ianuarie, Iurie Darie a mai fost internat de două ori la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Atunci, actorul s-a confruntat cu probleme cardiace.

Anca Pandrea, despre starea lui Iurie Darie


Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Roşu din judeţul Soroca, aflat astăzi în Republica Moldova. În cinematografie, Darie a debutat în 1953, în "Nepoţii gornistului", în regia lui Dinu Negreanu, avându-i alături pe platoul de filmare pe Marga Barbu şi pe Liviu Ciulei.

Artistul a interpretat roluri memorabile în pste 40 de producţii cinematografice, printre care "Băieţii noştri" (1959), "Vacanţă la mare" (1962), "Dragoste la zero grade" (1964), "Atunci i-am codamnat pe toţi la moarte" (1971), "Fraţii Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "O zi la Bucureşti" (1986), "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1987), "Zâmbet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctul zero" (1996) şi "Triunghiul morţii" (1999).
 



 


 

×
Subiecte în articol: spitalul Floreasca Iurie Darie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close