Antena 3 CNN Timp liber Film Jodie Foster, acuzată de comportament violent

Jodie Foster, acuzată de comportament violent

Jodie Foster, acuzată de comportament violent
Sursa foto: jodie foster
12 Iun 2010   •   14:05



Jodie Foster este acuzată că a bătut un adolescent în vârstă de 17 ani care încerca să o fotografieze pe când se afla într-un centru comercial din Los Angeles, dar purtătorul de cuvânt al actriţei americane spune că acuzaţiile sunt "fabulaţii totale", potrivit accesshollywood.com.
Tatăl adolescentului de 17 ani spune că actriţa i-a atacat fiul, luna trecută, pe când se afla într-un centru comercial din Los Angeles, însă purtătorul de cuvânt al vedetei declară că aceste afirmaţii sunt "fabulaţii totale".
Joi, site-ul Radar Online informa că Foster este acuzată că a bătut un adolescent de 17 ani.
"Jodie Foster l-a atacat pe fiul meu în parcarea de la (centrul comercial, n.r.) The Grove", a spus tatăl tânărului, citat de site-ul de ştiri mondene. "Jodie l-a împins şi l-a pălmuit, lăsându-i zgârieturi şi vânătăi pe mână", a mai spus acesta.
Incidentul ar fi avut loc pe 29 mai, la centrul comercial The Grove, unde vedete, printre care Jesse Metcalfe şi Victoria Beckham, vin frecvent.
Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Foster, adolescentul a încercat să facă fotografii cu actriţa şi copiii acesteia.
"Tânărul de 17 ani era un paparazzo profesionist. Avea o geantă mare pentru camera foto, cu lentile de 1000 mm", a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei pentru Access Hollywood. "I-a urmărit pe Jodie şi pe copiii ei de la cinema în parcare, făcându-le poze tot timpul. I-a speriat pe copii şi Jodie i-a spus să se oprească", a mai spus acesta.
Un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles a declarat că nu a fost depusă nicio plângere pe numele lui Jodie Foster şi că o anchetă este "probabil" în desfăşurare.
Jodie Foster, în vârstă de 47 de ani, se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar, pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din filmul "Curaj nebănuit" (2007).
Actriţa, care în 2007 a declarat pentru prima dată în public că este lesbiană, are doi copii, Charles, în vârstă de 11 ani, şi Kit, în vârstă de 8 ani. Foster nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui/ taţilor acestora. Unul dintre zvonurile care circulă la Hollywood este că tatăl este un vechi coleg de universitate care este, de asemenea, gay.


Antena3.ro

Foto: goldcoast.com.au

×
Subiecte în articol: actriţă violenta adolescent fotografii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close