Johnny Depp va produce un serial de televiziune despre fondatorul The Hollywood Reporter

de Antena3.ro    |    13 Oct 2011   •   17:17
Johnny Depp va produce un serial de televiziune despre fondatorul The Hollywood Reporter Foto: hollywoodreporter.com

Johnny Depp va fi implicat în producţia unui serial despre fondatorul The Hollywood Reporter (THR), William Wilkerson, pentru televiziunea Lifetime, informează site-ul prestigioasei publicaţii americane.
   
Actorul va produce filmul prin compania sa, Infinitum Nihil, alături de Craig Cegielski de la GK-TV. Autorul scenariului acestei producţii, aflat într-o fază incipientă, este Rob Cooper.
   
William Wilkerson (1890 - 1962), cunoscut drept Billy, a lansat primul cotidian de la Hollywood dedicat industriei de divertisment pe 3 septembrie 1930, cu scopul de a da ştirile zilei despre cinema în aceeaşi zi. Wilkerson a scris apoi editorialele de pe prima pagină şi a fost redactorul-şef al THR timp de peste 30 de ani.

Pe lângă activitatea la THR, Wilkerson a fost un proprietar de restaurant şi cluburi de succes, deţinând Café Trocadero şi Ciro's, două localuri ce au contribuit la crearea imaginii Sunset Strip, partea de vest a Sunset Boulevard, de la Hollywood. Om de afaceri avid, tot el a pus bazele celebrului Flamingo Hotel din Las Vegas, în anii '30, când în Califonia începea să treacă moda cazinourilor plutitoare.
   
Fondatorul THR a fost şi un pasionat al jocurilor de noroc, acest aspect al vieţii sale fiind consemnat într-o biografie scrisă în 2000 de fiul său, W.R. Wilkerson III, şi intitulată "The Man Who Invented Las Vegas" (Omul care a inventat Las Vegas).
   
Viaţa lui William Wilkerson a fost povestită în mai multe cărţi, printre care "Vegas and The Hollywood Reporter: The Golden Years", publicată în 1984 de văduva lui, Tichi Wilkerson Kassel, şi de Marcia Borie.

Parteneri
x close