Antena 3 CNN Timp liber Film Julianne Moore, desemnată femeia anului de Universitatea Harvard

Julianne Moore, desemnată femeia anului de Universitatea Harvard

 Julianne Moore, desemnată femeia anului de Universitatea Harvard
Sursa foto: Foto: imdb.com
19 Ian 2011   •   14:34

Actriţa Julianne Moore va fi onorată cu titlul de „femeia anului” de către secţia de teatru a Universităţii Harvard. Premiul îi va fi înmânat actriţei în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei din secolul al XVIII-lea şi care va avea loc pe 27 ianuarie, informează accesshollywood.com.

Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals au decis să o premieze în acest an pe Julianne Moore, deoarece talentul actriţei americane depăşeşte cu mult universul producţiilor de la Hollywood. Julianne Moore a fost nominalizată la premiile Oscar de patru ori.

Julianne Moore va primi o "oală de budincă", apoi va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square. Înainte de a primi titlul de „femeia anului” vedeta va trebui să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor.

Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, este cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.

Câştigătoarea acestui titlu în 2008, Renee Zellweger, a fost nevoită să poarte un costum care o făcea să arate mult mai corpolentă decât este în realitate, în timp ce actorul James Franco a trebuit să mulgă o vacă "gay".

Printre actorii care au primit acest premiu în trecut se numără Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.

 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close