Antena 3 CNN Timp liber Film Keanu Reeves anunţă două noi producţii din franciza "Matrix"

Keanu Reeves anunţă două noi producţii din franciza "Matrix"

Keanu Reeves anunţă două noi producţii din franciza "Matrix"
Sursa foto: Foto: tomdownload.com
24 Ian 2011   •   22:43

Actorul Keanu Reeves a făcut o serie de dezvăluiri privind realizarea a două noi producţii în cadrul francizei "Matrix". Potrivit acestuia, peliculele ar putea fi turnate în 3D, informează contactmusic.com.

Keanu Reeves, interpretul personajului Neo în primele trei filme ale acestei francize SF, a spus că a discutat cu Andy şi Lana Wachowski, producătorii, regizorii şi scenariştii seriei "Matrix", despre posibilitatea ca următoarele două pelicule din franciză să fie turnate cu ajutorul tehnologiei 3D.

De asemenea, actorul a lăsat să se înţeleagă că producătorii francizei "Matrix" se vor sfătui şi cu James Cameron, regizorul filmului "Avatar".

Fraţii Wachowski îşi doresc foarte mult să creeze "ceva ce nu a mai fost văzut vreodată" pe marele ecran şi "să revoluţioneze cu adevărat" genul filmelor de acţiune, a mai menţionat Reeves.

Primele trei filme din seria "Matrix" - "Matrix" (1999), "Matrix - Reîncărcat" (2003) şi "Matrix - Revoluţii" (2003) - au generat încasări totale de 1,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: 3D film
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close