Kylie Minogue vrea să îşi reia cariera de actriţă

16 Iun 2010   •   11:32
Kylie Minogue vrea să îşi reia cariera de actriţă

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue intenţionează să revină în lumea filmului. Artista, care a debutat în showbiz jucând în serialul de televiziune "Neighbours", vrea să să îşi reia cariera de actriţă, informează contactmusic.com.

Kylie a declarat că eşecurile înregistrate cu precedentele ei roluri din lungmetraje nu o descurajează absolut deloc şi că doreşte ca de această dată să aibă succes. "Simt nevoia de a accepta încă o astfel de provocare. În calitate de "star pop", mi-am creat o lume a mea, în care mă simt foarte confortabil, însă mi-ar plăcea să joc uneori şi în câteva filme independente. Sunt într-o fază încă timpurie a acestui proiect şi acum va trebui să aleg dintre mai multe roluri propuse", a declarat Kylie.

Kylie Minogue a debutat în lumea showbiz-ului cu un rol în serialul australian "Neighbours". În urma succesului pe care le-au avut single-urile, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Cântăreaţa australiană a jucat şi în câteva filme la mijlocul anilor '90, printre care "Street Fighter" (1994) şi " The Delinquents" (1989).

În anul 2008, artista a concertat în Bucureşti în cadrul turneului KYLIEX2008.

Antena3.ro

Parteneri
x close