Antena 3 CNN Timp liber Film Kylie Minogue vrea să îşi reia cariera de actriţă

Kylie Minogue vrea să îşi reia cariera de actriţă

Kylie Minogue vrea să îşi reia cariera de actriţă
16 Iun 2010   •   11:32

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue intenţionează să revină în lumea filmului. Artista, care a debutat în showbiz jucând în serialul de televiziune "Neighbours", vrea să să îşi reia cariera de actriţă, informează contactmusic.com.

Kylie a declarat că eşecurile înregistrate cu precedentele ei roluri din lungmetraje nu o descurajează absolut deloc şi că doreşte ca de această dată să aibă succes. "Simt nevoia de a accepta încă o astfel de provocare. În calitate de "star pop", mi-am creat o lume a mea, în care mă simt foarte confortabil, însă mi-ar plăcea să joc uneori şi în câteva filme independente. Sunt într-o fază încă timpurie a acestui proiect şi acum va trebui să aleg dintre mai multe roluri propuse", a declarat Kylie.

Kylie Minogue a debutat în lumea showbiz-ului cu un rol în serialul australian "Neighbours". În urma succesului pe care le-au avut single-urile, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Cântăreaţa australiană a jucat şi în câteva filme la mijlocul anilor '90, printre care "Street Fighter" (1994) şi " The Delinquents" (1989).

În anul 2008, artista a concertat în Bucureşti în cadrul turneului KYLIEX2008.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: film
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close