Antena 3 CNN Timp liber Film Lindsay Lohan, lovită, de ziua ei, de o chelneriţă geloasă

Lindsay Lohan, lovită, de ziua ei, de o chelneriţă geloasă

Lindsay Lohan, lovită, de ziua ei, de o chelneriţă geloasă
03 Iul 2010   •   16:04

Lindsay Lohan, care şi-a serbat vineri ziua de naştere într-un club, fără a consuma alcool, spune că a fost lovită de o chelneriţă geloasă din cauză că printre invitaţii starletei se afla un fost iubit al acesteia, Doug Reinhardt, relatează dailymail.co.uk.

Lindsay Lohan, care a împlinit 24 de ani, şi-a serbat ziua de naştere într-un club din Los Angeles, la plecare spunând că a fost lovită, fără vreun motiv, de o chelneriţă de acolo.

Starleta, care are ataşat la gleznă un dispozitiv pentru monitorizarea consumului de alcool, nu a băut deloc băuturi alcoolice în timpul petrecerii.

În timp ce se afla în club, Lindsay a postat pe platforma de micro-blogging Twitter mesajul: "O chelneriţă tocmai m-a lovit, mi-a dat un pumn fără vreun motiv".

Chelneriţa, identificată drept Jasmine Waltz, este o fostă iubită a lui Doug Reinhardt, care se afla la petrecere. Reinhardt este cunoscut dintr-un reality-show, "The Hills", dar şi ca fost iubit al lui Paris Hilton.

O sursă anonimă a confirmat că Lindsay a fost lovită cu pumnul de chelneriţă, care era geloasă. "Doug nu a vrut să aibă nimic de-a face cu asta şi s-a dus la celălalt capăt al separeului. Lohan a fugit", a declarat sursa pentru revista Us. Pe de altă parte, Jasmine Waltz susţine că nu a lovit-o pe Lindsay, numind-o pe aceasta "tulburată".

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lindsay Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei mici cantităţi de droguri. Acest incident i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, în prezent, actriţa se află sub supraveghere judiciară. În mai, Lindsay Lohan a fost obligată să poarte o brăţară de monitorizare a consumului de alcool, după ce a lipsit de la o audiere în faţa tribunalului american, fiind acuzată de consum de droguri şi de conducere a automobilului în stare de ebrietate.

Foto: upload.moldova.org

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close