Antena 3 CNN Timp liber Film Londra: Fanii Harry Potter s-au îngrămădit la avanpremiera penultimului film din serie

Londra: Fanii Harry Potter s-au îngrămădit la avanpremiera penultimului film din serie

Londra: Fanii Harry Potter s-au îngrămădit la avanpremiera penultimului film din serie
Sursa foto: Foto: popstar.com
12 Noi 2010   •   11:59

Fanii lui Harry Potter au înfruntat frigul şi ploaia din Londra, pentru a-şi saluta idolii la avanpremiera penultimului film din seria consacrată micului vrăjitor. Interpreţii personajelor principale s-au arătat sub o nouă înfăţişare, de tineri ieşiţi deja din adolescenţă.

Piaţa care găzduieşte, prin tradiţie, premierele cinematografice la Londra a fost din nou ocupată de admiratorii lui Harry Potter. Cei mai înfocaţi proclamau, cu mândrie, că petrecuseră acolo mai bine de 24 de ore, în frig şi ploaie, pentru a fi siguri că-şi vor vedea idolii.

Isteria l-a surprins şi pe veteranul Ralph Fiennes, cunoscut şi ca... Lord Voldemort: "Este extraordinar, n-am mai văzut aşa ceva. Am fost la ceva premiere până acum, dar niciodată aşa... au ocupat toată piaţa".

O explozie de bucurie a salutat apariţia celor trei protagonişti, copii la începutul filmărilor, astăzi tineri şi... milionari.

Creatoarea lui Harry Potter, J.K. Rowling, a lăsat din nou în suspensie ideea unei eventuale continuări a seriei. Daniel Radcliffe mărturiseşte, însă, că nu ar fi prea bucuros dacă autoarea i-ar propune să reia rolul care l-a făcut celebru.

Filmul prezentat în avanpremieră este prima parte a poveştii din romanul final al seriei, "Harry Potter şi Talismanele Morţii". Cei trei eroi părăsesc, pentru prima dată, şcoala de vrăjitori, în căutarea obiectelor magice care-l fac nemuritor pe Lord Voldemort. Călătoria plină de neprevăzut le pune chiar şi prietenia la încercare.

O nouă avanpremieră este programată la New York, înainte ca filmul să fie prezentat marelui public, începând de la 19 noiembrie. Pentru a doua parte a poveştii şi, deocamdată, ultimul film din serie, fanii mai au de aşteptat până în iulie, anul viitor.

Avanpremiera penultimului film Harry Potter





×
Subiecte în articol: Harry Potter Londra
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close