Antena 3 CNN Timp liber Film Micutzu, despre ameninţările primite de la internauţi, după lansarea filmului "Teambuilding": "Mi se cere să mor"

Micutzu, despre ameninţările primite de la internauţi, după lansarea filmului "Teambuilding": "Mi se cere să mor"

Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a fost criticat dur de cei care nu au fost încântaţi de producţia "Teambuilding", iar actorul spune că are parte chiar şi de ameninţări.

Micutzu, despre ameninţările primite de la internauţi, după lansarea filmului "Teambuilding": "Mi se cere să mor"
Sursa foto: Micutzu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2023   •   12:07

Comedia „Teambuilding” a reuşit să înregistreze cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani.

Cu toate acestea, filmul a atras criticile urmăritorilor încă de la lansarea în cinematografe.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Striblea, „România în Direct”, difuzată la Europa FM, Micutzu le-a dat replica celor care nu au cuvinte de laudă pentru film, spunând că primeşte chiar şi mesaje de ameninţare.

Micutzu a mărturisit că situaţia este destul de gravă, deoarece primeşte mesaje de la oameni care îi spun că s-ar bucura dacă ar muri.

"S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor", a  declarat actorul de stand-up.

De asemenea, actorul a declarat că există şi oameni care au apreciat comedia, văzându-i, la finalul filmului, cum s-au ridicat în picioare şi au aplaudat.

„Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat.

Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema, când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam cum aplaudau în picioare – oamenii aceștia există", a precizat Cosmin Nedelcu, potrivit adevarul.ro.

Comedia poate fi urmărită şi pe Netflix, reprezentând o satiră a vieţii din corporaţie, cu întâmplări amuzante dintr-un teambuilding.

×
Subiecte în articol: Micutzu Teambuilding amenintari
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close