Antena 3 CNN Timp liber Film MTV Movie Awards 2010. "Saga Amurg: Lună Nouă", cel mai bun film. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)

MTV Movie Awards 2010. "Saga Amurg: Lună Nouă", cel mai bun film. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)

MTV Movie Awards 2010. "Saga Amurg: Lună Nouă", cel mai bun film. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)
07 Iun 2010   •   11:41

Seară incendiară cu ocazia galei MTV Movie Awards 2010. Cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului american s-au adunat la Los Angeles pentru a asista la premierea celor mai importante producţii din ultima perioadă. Vedeta serii a fost, fără îndoială, filmul "Saga Amurg: Lună Nouă", care a câştigat patru trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film al anului, cei mai buni actori, dar şi pentru cel mai bun sărut.


Actorii Kristen Stewart şi Robert Pattinson, protagoniştii francizei "Amurg/ Twilight", au plecat acasă cu trofeele pentru "cea mai bună actriţă", respectiv "cel mai bun actor". Actorii, despre care presa internaţională susţine că ar forma un cuplu şi în viaţa reală, au primit şi premiul pentru cel mai bun sărut. În plus, Robert Pattinson a fost premiat şi la categoria "global superstar", informează contactmusic.com.


Vedeţi lista completă a câştigătorilor MTV Movie Awards 2010

Tom Cruise a asigurat o parte din divertismentul serii. El a reintrat în pielea personajului Les Grossman din "Tropic Thunder", a spus câteva glume şi a dansat cu Jennifer Lopez.

TOM CRUISE, LA MTV MOVIE AWARDS 2010


Pe lista câştigătorilor se mai află şi Anna Kendrick, desemnată cel mai bun star debutant, pentru rolul din filmul "Up in the Air", în care a apărut alături de George Clooney. La categoriile "cea mai bună interpretare dintr-o comedie" şi "cel mai bun moment WTF", câştigători au fost actorii Zach Galifianakis şi Ken Jeong pentru rolurile din comedia ?The Hangover".

Unul dintre cele mai fierbinţi momente ale spectacolului a avut-o ca protagonistă pe actriţa Sandra Bullock, care a apărut pentru prima oară în public după problemele din căsnicie intens mediatizate. Ea s-a sărutat în faţa camerelor de filmat şi a celor câteva mii de spectatori cu actriţa Scarlett Johansson.

SĂRUT PASIONAL ÎNTRE SANDRA BULLOCK ŞI SCARLETT JOHANSSON




Katy Perry, Snoop Dogg şi Christina Aguilera au urcat şi ei pe scena MTV Movie Awards pentru a întreţine atmosfera. Aguilera a interpretat a parte dintre piesele incluse pe noul ei album, intitulat "Bionic".

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close