Antena 3 Timp liber Film Naziştii invadează Pământul! Filmuleţul care face ravagii pe internet

Naziştii invadează Pământul! Filmuleţul care face ravagii pe internet

de L.D.    |    07 Mar 2012   •   22:28
Naziştii invadează Pământul! Filmuleţul care face ravagii pe internet
Sursa foto: foto: youtube. com

O comedie SF în care naziştii ce s-au reorganizat pe Lună după înfrângerea din 1945 invadează Pământul, va apărea anul acesta în cinematografe.

"Iron Sky" prezintă povestea unor nazişti care s-au refugiat pe Lună, după ce au evitat pedepsele tribunalelor militare după sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ei au pus acolo bazele unei colonii, iar în anul 2018 invadează Pământul pentru a se revanşa după înfrângerea din 1945.

"Fuhrer-ul de pe Lună" ia decizia să atace planeta noastră în momentul în care un astronaut american aterizează lângă baza nazistă de pe Lună, creată în formă de svastică.

Filmul a înregistrat un succes imens la Festivalul de la Berlin şi a fost produs în coproducţie de către Finlanda, Germania şi Australia.

Trailer-ul a fost urmărit pe internet de peste 7 milioane de utilizatori.

Cu toate acestea, există voci care susţin că germanii ar putea să nu agreeze comedia: "Chiar şi la 66 de ani de la încheierea războiului, mă tem că încă nu poţi face glume legate de nazişti în Germania", a susţinut editorul unei reviste germane, Lutz Gollner, pentru TIME World.×
Subiecte în articol: nazisti comedie
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close