Antena 3 CNN Timp liber Film Nicholas Cage a participat cu familia sa la un bal de caritate din Bucureşti

Nicholas Cage a participat cu familia sa la un bal de caritate din Bucureşti

Nicholas Cage a participat cu familia sa la un bal de caritate din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Observator
31 Oct 2010   •   20:19

Cu fiul în braţe şi cu soţia de mână. Aşa şi-a făcut apariţia Nicolas Cage la un bal de caritate din Bucureşti. A venit, a stat puţin şi a plecat. Ca un adevărat star de Hollywood. Deşi a încercat să se facă aproape nevăzut, Cage a fost centrul atenţiei tuturor invitaţilor.

Nicolas Cage a salutat cu zâmbetul pe buze. Dar şi-a văzut de drum. Cu paşi hotărâţi căuta din priviri să se strecoare printre invitaţi. Şi-ar fi dorit să treacă aproape neobservat.

De-a lungul timpului, Nicolas Cage şi-a creat imaginea unui tip dur....afacerist...romantic....În viaţa de zi cu zi lasă scenariile de-o parte. E omul Nicolas Cage. Sâmbătă seară, a fost tatăl grijuliu şi soţul atent. Fără să joace vreun rol.

Cadre pe muzica cu ei.

Invitatul de onoare a fost condus rapid în sala balului, departe de aparatele de fotografiat. N-a stat mult. A plecat primul. Grăbit să scape de camerele de filmat, s-a urcat în maoina, iar soţia şi fiul l-au urmat îndeaproape. Mai relaxaţi decât actorul. Trebuie să se odihneascã pentru cã mâine încep filmările la Ghost Rider 2.  Chiar la Barajul Vidraru.

Duminică dimineaţă se puneau la punct ultimele detalii.

Cei de la casa de producţie şi-au luat măsuri de siguranţă, astfel încât să nu fie deranjaţi. Astfel că, până sâmbăta viitoare, între nouă şi patru dumpă-amiază, pe Transfăgărăşan, nu se trece!

 


×
Subiecte în articol: filmari familie actor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close