Antena 3 CNN Timp liber Film Nicholas Cage, la prima "baie de mulţime", în Sibiu

Nicholas Cage, la prima "baie de mulţime", în Sibiu

Nicholas Cage, la prima "baie de mulţime", în Sibiu
11 Noi 2010   •   21:46

Nicholas Cage a făcut prima lui baie de mulţime, la Sibiu. Dacă până acum americanul sărea din maşină în hotel şi invers, joi, a dat autografe la toată lumea. Dar a stat de vorbă şi cu reporterul Observatorului. Un om obişnuit, calm şi cu zâmbetul pe buze. Aşa este Nicolas Cage. Actorul şi familia lui au luat miercuri cina în centrul Sibiului. Şi au ales doar bucate tradiţionale, specifice bucătărie săseşti. Aşa a fost aseară, aşa a fost şi azi. Dornici să-l vadă pe actor, mai mulţi copii l-au chemat să le de autografe. Şi Nicolas a venit. În tot acest timp, echipa pregătea biserica pentru prima scenă din film.

 


“Strada Şelarilor din Sibiu s-a transformat joi într-un platou de filmare, exact ca la Hollywood”, a spus Octavia Geamănu. “Suntem la a doua săptămână de filmări pentru "Ghost Rider" şi suntem în Sibiu săptămâna asta. În spatele nostru e biserica şi este prima scenă în care îl introducem la Johny Blaze în film”, a explicat Walsh Bennet, producător executiv. El a mărturisit că au ales acea biserică după ce le-au văzut toate din oraş. Iar sibienii i-au ajutat cum au putut mai bine. “Nu puteam să ne dorim o susţinere mai mare. Aşa că, mulţimirile noastre pentru Sibiu”.

Şi chiar dacă tot oraşul ştia că filmările vor avea loc joi în biserică, curioşii s-au adunat de dimineaţă pe strada Şelarilor. Poate, poate îl vor vedea pe american. Şi pentru că au văzut că nu au cum să-i ţină pe toţi la distanţă, cei din echipa de filmare au improvizat ceva. A fost o zi plină pentru Cage şi echipa lui, iar aventura continuă.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close