Antena 3 CNN Timp liber Film Nicholas Cage vine în România pentru filmările la Ghost Rider 2

Nicholas Cage vine în România pentru filmările la Ghost Rider 2

Nicholas Cage vine în România pentru filmările la Ghost Rider 2
Sursa foto: Foto: popwatch.ew.com
17 Oct 2010   •   23:27

Câteva zile şi Nicolas Cage va fi în România. Actorul american şi echipa sa sunt aşteptaţi să ajungă săptămâna viitoare în ţare noastră. Cinci luni vor sta aici. Vor filma scene cu decoruri impresionante, pentru filmul Ghost Rider 2, varianta 3D.

Filmările din România vin în continuarea  lungmetrajului „Ghost Rider", lansat în 2007. În Ghost Rider 2, varianta 3D, acţiunea se va desfăşura în Europa de Est, unde protagonistul Johnny Blaze, interpretat de Nicolas Cage, va trebui să ţină piept diavolului, care are înfăţişare umană.

Primele filmări vor debuta pe 1 noiembrie. Se va filma în Transilvania. Mai întâi în zona Castelului Corvinilor şi a combinatul sidergic din Hunedoara, apoi în împrejurimile Sibiului.

Cinci luni vor sta în România. În Sibiu, scene din pelicula "Ghost Rider" vor fi filmate pe centura oraşului dar şi în centrul istoric.

Producătorii americani vor avea nevoie şi de figuranţi. La Sibiu, 25 de elevi de la  liceul Brukenthal vor fi filmaţi într-o biserică, rugându-se. O dată la două-trei săptămâni, echipele de filmare îşi vor muta locul şi alţi figuranţi vor fi selecţionaţi. Pe internet au apărut deja anunţurile. 

Cu 60 de lei vor fi plătiţi cei care apar în film. După Sibiu şi Hunedoara, filmările se vor muta în Constanţa şi Bucureşti. În februarie 2012, pelicula trebuie să apară pe marele ecrane.

Nicholas Cage, la filmări în Transilvania



×
Subiecte în articol: filmari România film lungmetraj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close