Antena 3 Timp liber Film Nicolas Cage vrea să cumpere pământ în Cluj

Nicolas Cage vrea să cumpere pământ în Cluj

13 Noi 2010   •   21:32
Nicolas Cage vrea să cumpere pământ în Cluj
Sursa foto: Foto: Video News

Nicolas Cage vrea să-şi cumpere pământ în Cluj. Vineri a vizitat Pădurea bântuită şi s-a îndrăgostit de frumuseţea zonei. Apoi, s-a întors la Sibiu pentru filmare si a ieşit din nou în mijlocul oamenilor. Mai bine de un sfert de oră actorul a dat autografe, a făcut fotografii cu toţi cei care şi-au dorit o amintire cu el şi a răspunsul tuturor glumelor.

Ascultător, Nicolas Cage le-a făcut pe plac regizorilor de ocazie.

Zeci de oameni au aşteptat aproape două ore în faţa rulotei actorului, şi a meritat. Cage a stat de vorbă cu toată lumea. Chiar dacă engleza unora era cam greu de descifrat.

Prin atitudinea afişată şi cu un zâmbet cald, Nicolas Cage a dat o lecţie de modestie, necunosută multora dintre vedetele de pe la noi. Iar pentru asta a meritat aplauze.

După sesiunea de autografe a intrat în rulotă pentru a se pregăti din nou de filmare.

Pentru că în weekend a bătut vântul puternic pe şoseaua de centură a Sibiului, azi s-a reluat filmarea scenei de acolo. Cage a ascultat cu atenţie indicaţiile cascadorului ca totul să iasă bine. TC 11.11

Nicolas Cage a dat o fugă şi până la Cluj.

Luni filmările se mută în Hunedoara, dar acolo va fi doar dublura lui Nicolas Cage.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close