Antena 3 CNN Timp liber Film Olimpia Melinte: ”Visez să cunosc lumea, să creez și să joc fără frică, fără inhibiții”

Olimpia Melinte: ”Visez să cunosc lumea, să creez și să joc fără frică, fără inhibiții”

Olimpia Melinte: ”Visez să cunosc lumea, să creez și să joc fără frică, fără inhibiții”
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
20 Ian 2014   •   15:33

Anul 2014 a venit cu o veste minunată pentru actrița de numai 27 de ani: ea a fost nominalizată la Premiile Goya, considerate Oscarurile hispanice, la categoria “Revelația anului”, pentru dublul rol din filmul “Canibal”, regizat de Manuel Martin Cuenca.

Olimpia Melinte
este, de departe, una dintre cele mai promițătoare actrițe ale generației tinere. Numai anul acesta a jucat în cinci filme, s-a bucurat de două nominalizări la premiile GOPO în anul 2010, iar în toamna acestui an, a pășit pe covorul roșu la Festivalele de Film de la Toronto si San Sebastian, cu filmul “Canibal”, o coproducție hispano-română, în regia lui Manuel Martin Cuenca, în care joacă dublu rol și care va avea curând premiera și pe ecranele din România. Tot în toamna acestui an, s-a aflat în America pentru a filma scurtmertrajul “O lume nouă”, o poveste despre emigranții români pe Tărâmul făgăduinței, la începutul secolului trecut. Dincolo de toate aceste date, Olimpia este un om al cărui firesc te copleșește și al cărei unic vis este acela de a juca. Din ce în ce mai mult, mereu tot mai bine, depășind limite și spărgând bariere. Vă invit, așadar, să descoperiți în rândurile de mai jos, o tânără actriță cu care România se va mândri ani buni de aici înainte.  

Ai primit recent vestea nominalizării la Premiile Goya, la categoria “Revelația anului”. Cum a venit vestea asta pentru tine?

A venit când mă așteptam mai puțin și a adus cu ea o mare bucurie, bucuria de a fi prețuit, apreciat pentru munca ta și satisfacția că poți să-ți croiești drumul și pe alte meleaguri atât timp cât crezi în ceea ce faci.

Citiţi restul interviului pe elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close