Antena 3 CNN Timp liber Film Pentru Tom Cruise, intimitatea e mai importantă decât propriul copil. De ce a renunţat actorul la custodia fetiţei

Pentru Tom Cruise, intimitatea e mai importantă decât propriul copil. De ce a renunţat actorul la custodia fetiţei

Pentru Tom Cruise, intimitatea e mai importantă decât propriul copil. De ce a renunţat actorul la custodia fetiţei
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
10 Iul 2012   •   13:30

Ceea ce se anunţa a fi divorţul scandalos al anului se termină când lumea se aştepta mai puţin. La nici două săptămâni de când şi-au anunţat despărţirea, Tom Cruise şi Katie Holmes au căzut la pace. Katie primeşte custodia unică a fiicei lor dar condiţia este să nu divulge amănunte despre cultul scientologic.

Gândul că vor fi nevoiţi să-i povestească unui judecător momente intime din cei 5 ani şi jumătate de mariaj i-a determinat pe Tom Cruise şi Katie Holmes să ajungă la o înţelegere. O înţelegere secretă şi... cel mai important... în afara sălii de tribunal.

Surse apropiate fostului cuplu susţin că Tom a renunţat foarte uşor la custodia fiicei sale, însă a impus o singură condiţie: să o poată vedea oricând îşi va dori. Katie a avut şi ea o cerinţă clară: fata ei să nu fie expusă cultului scientologic în niciun fel. Mai mult, ori de câte ori Suri îşi va vizita tatăl, va fi însoţită de o bonă şi de gărzi de corp angajate de Katie.

Cert este că ceea ce se anunţa a fi un divorţ scandalos, s-a încheiat elegant şi cât ai bate din palme.





×
Subiecte în articol: Tom Cruise divort
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close