Antena 3 CNN Timp liber Film Premiera celei mai recente pelicule a lui George Clooney, la Festivalul de Film de la Veneţia

Premiera celei mai recente pelicule a lui George Clooney, la Festivalul de Film de la Veneţia

Premiera celei mai recente pelicule a lui George Clooney, la Festivalul de Film de la Veneţia
Foto: Videonews
de M.Z.    |    31 Aug 2011   •   23:07

Festivalul de Film de la Veneţia şi-a întins covorul roşu pentru nume grele ale cinematografiei. La cea de-a 68-a ediţie, şi-au anunţat prezenţa Colin Firth, Kate Winslet, Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow şi Madonna. Toată lumea vrea să urmărească lupta pentru trofeul "Leul de Aur", dar şi premiera mondială a celui mai recent film al lui George Clooney.

Clooney a sosit printre primii la Veneţia şi a făcut-o cu stil, aflându-se la bordul unei bărci cu motor, alături de fostul model Cindy Crawford şi de soţul asteia.

Actorul se simte mereu ca acasă la Veneţia, iar anul acesta ochii sunt aţintiţi mai mult ca oricând asupra lui. Şi nu doar pentru că este, la 50 de ani, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume, ci datorită celui mai recent film al său, thrillerul politic "Idele lui Martie", care va deschide festivalul.

Madonna ia parte la festival în dublă calitate: de vedetă şi de realizator al unui lung metraj despre Wallis Simpson şi povestea de dragoste care a dus la abdicarea regelui Edward al VIII-lea al Marii Britanii.

Şi Al Pacino se află pe lista numelor grele ale ediţiei din acest an. El va primi un premiu special şi îşi va prezenta fimul documentar Wilde Salome, despre o piesă a lui Oscar Wilde.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia se desfăşoară în perioada 31 august-10 septembrie.


 

×
Subiecte în articol: Venetia George Clooney Madonna
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close