Antena 3 CNN Timp liber Film Premiile BAFTA au fost decernate aseară, la Londra. Vezi care sunt marii câştigători din lumea filmului

Premiile BAFTA au fost decernate aseară, la Londra. Vezi care sunt marii câştigători din lumea filmului

Premiile BAFTA au fost decernate aseară, la Londra. Vezi care sunt marii câştigători din lumea filmului
de O.P.    |    11 Feb 2013   •   06:35
Elita industriei cinematografice s-a reunit aseară la Londra, unde a avut loc gala premiilor BAFTA, acordate pentru realizări deosebite în filme şi televiziune. Cele mai apreciate pelicule, premiate deja în cadrul celor mai importante premii cinematografice, s-au luptat din nou pentru supremaţie.Cine a plecat cu cele mai multe premii acasă, vedeţi în materialul următor.

După ce a câştigat majoritatea premiilor mari din industria cinematografică, actorul ce îl interpretează pe Abraham Lincoln a mai adăugat un premiu în palmares, cel de cel mai bun actor.

Rolul său din pelicula "Lincoln" a fost extrem de apreciat de cinefilii, astfel că nu e de mirare că a luat deja acasă un Glob de Aur şi că este nominalizat şi la premiile Oscar.

Aventura agentului secret 007 a fost premiată de două ori în gala BAFTA din Londra.

Aşa cum era de aşteptat, "Skyfall" a cucerit nu doar titlul de cel mai bun film britanic, ci şi pentru cel mai bun scenariu original.

Şi peliculele "Django Unchained" şi "Life of Pi" au plecat acasă cu câte două premii fiecare.

Drama "Argo", ce ilustrează operaţiunea sub acoperire de salvare a şase americani în timpul revoluţiei iraniene, a cucerit trei categorii, printre care şi cea mai importantă a evenimentului, cea de cel mai bun film.

"Argo" i-a adus lui Ben Affleck premiul pentru cel mai bun regizor.

Muzicalul "Les Miserables" a luat acasă patru premii BAFTA, cele mai multe din cadrul ediţiei de anul acesta.

Talentul inconfundabil al actriţei Annei Hathaway, care interpretează rolul tinerei Fantine, i-a adus titlul de cea mai bună actriţă în rol secundar.

 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close