Antena 3 Timp liber Film Record negativ pentru Adam Sandler: 11 nominalizări la Zmeura de Aur

Record negativ pentru Adam Sandler: 11 nominalizări la Zmeura de Aur

de Antena3.ro    |    27 Feb 2012   •   19:22
Record negativ pentru Adam Sandler: 11 nominalizări la Zmeura de Aur
Sursa foto: Foto: picktainment.com

La o zi după gala premiilor Oscar, au fost anunţate nominalizările pentru Zmeura de Aur, premiu ce se oferă celor mai proaste realizări cinematografice ale anului. Pentru 2011, liderul detaşat este Adam Sandler, stabilind şi un nou record cu cele 11 nominalizări ale sale, informează guardian.co.uk.

Printre altele, Sandler, împreună cu filmul său "Jack şi Jill" în care joacă dublu-rol, un frate şi o soră, se luptă pentru premiile "cel mai prost actor", "cea mai proastă actriţă" şi "cel mai prost scenariu".

Un alt film extrem de popular la gala din acest an este Twilight: Amurg Partea Întâi, care a strâns opt nominalizări. Pe listă se mai află Transformers: "Dark Side of the Moon", "New Year's Eve", "Just Go with It" şi "Bucky Larson: Born to Be a Star".

Premiile Zmeura de Aur au fost create în 1980, de John Wilson, un cinefil împătimit. Câştigătorii - decişi în urma voturilor celor 687 de membri ai Fundaţiei Zmeura de Aur - primesc un trofeu, care valorează câţiva dolari, format dintr-o zmeură aurie. Deşi majoritatea actorilor refuză să se prezinte la eveniment, au fost şi ani când actori cu simţul umorului au venit să-şi ridice premiul, printre aceştia numărându-se Halle Berry, Sandra Bullock şi Tom Green.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close