Antena 3 CNN Timp liber Film Richard Gere, onorat cu Golden Icon Award la Festivalul de Film de la Zurich

Richard Gere, onorat cu Golden Icon Award la Festivalul de Film de la Zurich

Richard Gere, onorat cu Golden Icon Award la Festivalul de Film de la Zurich
22 Aug 2012   •   17:28

Actorul american Richard Gere va primi, pe 23 septembrie, premiul de onoare - Golden Icon Award - la Festivalul de Film de la Zurich (20 - 30 septembrie), au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.
   
Premiul îi va fi înmânat starului american pe 23 septembrie, în ziua în care la Zurich va fi proiectat lungmetrajul "Arbitrage", un thriller din lumea finanţelor în care Richard Gere joacă rolul unui investitor ambiţios, care este în acelaşi timp un familist model.
   
Susan Sarandon, o femeie plină de solicitudine, întruchipează pe marele ecran soţia perfectă alături de Gere. Prăbuşirea imperiului său financiar marchează începutul coborârii într-un infern psihologic. La final, familia se dezbină sub presiunea fraudei şi a corupţiei.

Cea de-a opta ediţie a Festivalului de Film de la Zurich va debuta pe 20 septembrie, cu thrillerul american "Savages", de Oliver Stone. Regizorul şi producătorul filmului, Moritz Borman, vor fi prezenţi la ceremonia de deschidere a Festivalului de la Zurich.
   
Actorul american John Travolta, care joacă unul dintre rolurile principale din "Savages", va fi şi el prezent la ceremonie şi va primi un premiu pentru întreaga carieră.
 

×
Subiecte în articol: Zurich
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close