Antena 3 CNN Timp liber Film Scenariul filmului "Piraţii din Caraibe 4", uitat într-un bar de membrii echipei de filmare

Scenariul filmului "Piraţii din Caraibe 4", uitat într-un bar de membrii echipei de filmare

Scenariul filmului "Piraţii din Caraibe 4", uitat într-un bar de membrii echipei de filmare
22 Iun 2010   •   13:51

Scenariul celui de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" a fost la un pas de a fi dezvăluit publicului, cu un an înainte de lansare. Asta după ce membrii echipei de filmare au uitat scenariul într-un bar din Londra, informează contactmusic.com.

Filmările la "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides", al patrulea lungmetraj din această franciză, au început la începutul lunii iunie, în Hawaii. Întreaga intrigă a lungmetrajului a fost cât pe ce să fie deconspirată, din cauză că o parte dintre membrii echipei de filmare au uitat scenariul într-un bar din Londra în care au luat micul dejun.

La aflarea veştii, directorii studiourilor Disney au intrat în panică. Din fericire, însă, stânjenitoarea scurgere de informaţii nu a avut loc. Un fan al acestei francize a descoperit copia de 194 de pagini a scenariului şi a înmânat-o editorilor tabloidului The Sun, care, la rândul lor, au expediat-o reprezentanţilor studiourilor Disney.

"Sunt un mare fan al acestei serii, dar am reuşit să rezist tentaţiei de a citi scenariul. Vreau să mă bucur de acest film atunci când va fi lansat", a declarat persoana care a descoperit scenariul şi care nu a dorit ca identitatea sa să fie făcută publică.

Studiourile Disney vor să lanseze de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" pe 20 mai 2011.


Foto: www.filmofilia.com

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: bar Londra scenariu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close