Antena 3 CNN Timp liber Film Se caută actori pentru "Steve Jobs - filmul". Tu pe cine ai vrea în rolul principal?

Se caută actori pentru "Steve Jobs - filmul". Tu pe cine ai vrea în rolul principal?

Se caută actori pentru "Steve Jobs - filmul". Tu pe cine ai vrea în rolul principal?
14 Oct 2011   •   10:26
Ce actor vreţi să îl interpreteze pe Steve Jobs?
207 de voturi

Odată cu aflarea veştii că Sony Pictures cumpără drepturile pentru un film bazat pe biografia co-fondatorului Apple Steve Jobs, speculaţiile despre cine ar putea juca rolul acestuia au început să apară.

Citând surse anonime, New York Times şi alte publicaţii media au scris că Sony se află la finalul tratativelor şi că va plăti un milion de dolari pentru drepturile de autor ale cărţii, care urmăreşte povestea lui Jobs din studenţie până la conducerea celei mai importante companii de tehnologie din lume.

Simon & Schuster a anunţat săptămâna trecută că, în baza interesului pentru Jobs cauzat de moartea lui, va scoate mai repede pe piaţă biografia autorizată, "Steve Jobs" de Walter Isaacson, pe 24 octombrie în loc de 21 noiembrie.

Să-l portretizezi pe Jobs pe o pagină scrisă nu este uşor, dar să găseşti actorul potrivit pentru a-l readuce la viaţă pe marile ecrane s-ar putea dovedi o sarcină destul de grea. "Când alegi pe cineva să joace o persoană care este atât de cunoscută publicului, nu vei avea niciodată o sarcină uşoară şi nu vei reuşi să aduci pe cineva care să îi semene exact", a declarat directorul unei agenţii de casting din California, citat de CNN. "Aşa că trebuie să găseşti pe cineva care să evidenţieze esenţa personajului. Care să îi capete energia". Gândiţi-vă la Ben Kinglsey în Gandhi sau Jamie Fox în rolul lui Ray Charles.

Luând aceste lucruri în considerare, vă invităm să votaţi pe cine aţi vrea în rolul principal în filmul biografic despre Steve Jobs.

Vedeţi în galeria foto lista cu actorii propuşi de CNN şi câteva detalii despre aceştia.


×
Subiecte în articol: steve jobs film Apple biografie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close