Antena 3 CNN Timp liber Film "Shrek Forever After" 3D are premieră în România, în luna iulie

"Shrek Forever After" 3D are premieră în România, în luna iulie

"Shrek Forever After" 3D are premieră în România, în luna iulie
27 Mar 2010   •   13:23

"Shrek" revine pe marile ecrane, pentru ultimul său rol. Îndrăgitul personaj va trece din nou printr-o serie de aventuri care vor ţine publicul cu sufletul la gură. Pelicula "Shrek Forever After", realizată în format 3D, va avea premiera în cinematografele din România în acestă vară.

Situaţia însă se schimbă după ce căpcăunul verde face un pact cu maleficul Rumpelstiltskin.

Shrek ajunge să trăiască în cel mai mare coşmar al său, într-un regat dintr-o lume paralelă, unde prietenii nu-l recunosc, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek şi Fiona nu s-au întâlnit niciodată.

Chiar dacă spectatorii bănuiesc deja că "Shrek Forever After" va avea un final fericit, fanii simpaticului căpcăun abia aşteaptă să afle cum va reuşi el să readucă lucrurile la normal.

Lansat în 2001, "Shrek" a câştigat Oscarul în 2002 la categoria "Cel mai bun film de animaţie". De un mare succes s-au bucurat şi următoarele părţi, "Shrek 2", în 2004, şi "Shrek 3", în 2007.

Până acum, "Shrek" a avut încasări de 2,2 miliarde de dolari la nivel mondial iar ultima parte va avea, cel mai probabil, un succes uriaş.

Cât despre actorii care şi-au împrumutat vocile îndrăgitelor personaje din "Shrek", ei bine, nici aceştia nu se pot plânge când vine vorba despre bani.

Doar pentru ultima parte, Mike Myers, Cameron Diaz şi Eddie Murphy au încasat fiecare câte 10 milioane de dolari.

"Shrek Forever After" va avea premiera în România în luna iulie.



Antena 3




×
Subiecte în articol: premiera oscar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close