Antena 3 CNN Timp liber Film "The Rock", actorul din „Fast and Furious”, dezvăluiri șocante despre boala cu care s-a confruntat. „Mă simţeam distrus şi deprimat”

"The Rock", actorul din „Fast and Furious”, dezvăluiri șocante despre boala cu care s-a confruntat. „Mă simţeam distrus şi deprimat”

"The Rock", actorul din „Fast and Furious”, dezvăluiri șocante despre boala cu care s-a confruntat. „Mă simţeam distrus şi deprimat”
Sursa foto: foto- Facebook
03 Apr 2018   •   13:14

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson are o mulțime de fani, dar puțini știu despre lupta sa cu depresia. Acesta a povestit într-un interviu cât de greu i-a fost să treacă peste acest episod din viața lui. 

"Chinul şi durerea sunt reale. Mă simţeam distrus şi deprimat", a povestit Johnson. 

The Rock a explicat că a ajuns în acel punct în momentul în care și-a dat seama că nu va mai putea juca fotbal profesionist în urma unor accidentări. 

"Ajunsesem într-un punct în care nu mai voiam să fac nimic şi nu mai voiam să merg nicăieri. Plângeam în mod constant.", a mai povestit el. 

Dwayne Johnson este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în filme precum "Furios şi iute", "Mumia revine/ The Mummy Returns", "Dă-te mare şi tare!/ Be Cool", "Plan de joc/ The Game Plan", "Zâna Măseluţă/ Tooth Fairy" și lista poate continua. Acesta a primit și o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. 
 

×
Subiecte în articol: boala lupta
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close