Antena 3 CNN Timp liber Film Top Gear te provoacă la Mission: Impossible. Ghost Protocol!

Top Gear te provoacă la Mission: Impossible. Ghost Protocol!

Top Gear te provoacă la Mission: Impossible. Ghost Protocol!
09 Dec 2011   •   00:03

Revista Top Gear continuă seria vizionărilor de film şi îşi invită cititorii la avanpremiera Mission: Impossible – Ghost Protocol, joi, 15 decembrie, la Movieplex, Plaza România.

Protocolul filmului e simplu: popcorn, din partea casei iar pe site-ul www.topgear.ro, se pun la bătaie premii promoţionale din filmul Mission: Impossible. Ghost Protocol. Mai adăugăm şi venitul în gaşcă, pentru că până în 13 decembrie, pe site-ul topgear.ro se pot câştiga 30 de invitaţii la film pentru patru persoane, plus marele premiu, un Ceas Certina. Înscrierile în concurs se fac aici : http://www.topgear.ro/concursuri/misiune-imposibila-ghost-protocol.html

Despre Film
"MISIUNE: IMPOSIBILĂ. GHOST PROTOCOL" este viitorul film din franciza cu un uriaş succes internaţional produsă de studiourile Paramount. Cele trei filme din serie au cumulat încasări totale de peste 2 miliarde de dolari în toată lumea. Filmările pentru cel mai nou film din serie au început la Dubai şi vor continua la Moscova, Praga şi Vancouver. Producătorii filmului sunt, alături de Tom Cruise,  J.J. Abrams şi Bryan Burk, prin intermediul companiei de producţie a lui Abrams, “Bad Robot”.Mission: Impossible. Ghost Protocol reuneşte o echipă de staruri în fruntea căreia se află Tom Cruise, căruia i se alătură Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux şi Anil Kapoor. Filmul este regizat de Brad Bird, care se află la primul său film de lung metraj neanimat. Scenariul le aparţine lui Josh Appelbaum şi Andre Nemec, şi se bazează pe o poveste creată de Appelbaum, Nemec şi Abrams. Producător executiv este Jeffrey Chernov, iar co-finanţarea este asigurată de compania Skydance Productions, a lui David Ellison.

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close