Antena 3 CNN Timp liber Film Vestea care a întristat Hollywood-ul. Actorul de Oscar a murit în această dimineaţă. "Era magic. Moartea lui ne-a şocat pe toţi"

Vestea care a întristat Hollywood-ul. Actorul de Oscar a murit în această dimineaţă. "Era magic. Moartea lui ne-a şocat pe toţi"

Vestea care a întristat Hollywood-ul. Actorul de Oscar a murit în această dimineaţă. "Era magic. Moartea lui ne-a şocat pe toţi"
de O.P.    |    04 Sep 2012   •   10:24

Actorul american Michael Clarke Duncan a murit luni dimineaţă, la spitalul Cedars-Sinadi din Los Angeles, unde se afla internat în urma unui infarct suferit în luna iulie, informează Associated Press.

Duncan, în vârstă de 54 de ani, era cunoscut în special pentru rolul interpretat în filmul "The Green Mile", prestaţie care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, la categoria "Cel mai bun actor într-un rol secundar".

Potrivit unui comunicat, actorul american suferise un infarct pe 13 iulie şi nu reuşise să-şi mai revină complet.



Reacţia actorilor de la Hollywood a apărut imediat, inclusiv cea a fostului său coleg de platou din "The Green Mile", Tom Hanks: "Sunt foarte întristat de vestea pierderii lui Big Mike. El era comoară descoperită în timpul filmului. Era magic. Trecerea sa în nefiinţă ne-a şocat pe toţi".

Michael Clarke Duncan s-a apucat de actorie în jurul vârstei de 30 de ani şi a avut mai multe roluri mici înainte de filmul care i-a adus nominalizarea la Oscar.

"The Green Mile" este povestea întâlnirii dintre un bărbat condamnat la moarte pentru crimă (Michael Clarke Duncan) şi gardienii care îl păzesc, conduşi de Tom Hanks.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close