Antena 3 Timp liber Film "Vor curge râuri de lacrimi". 2012 o va aduce pe marile ecrane pe Whitney într-o dramă impresionantă

"Vor curge râuri de lacrimi". 2012 o va aduce pe marile ecrane pe Whitney într-o dramă impresionantă

de O.P.    |    13 Feb 2012   •   08:28
"Vor curge râuri de lacrimi". 2012 o va aduce pe marile ecrane pe Whitney într-o dramă impresionantă
Sursa foto: Foto: idolator.com

Dispariţia prematură a lui Whitney Houston a şocat întraga lume. Artista a lăsat ca un testament un nou film la care lucra de mai mulţi ani. Drama impresionantă, Sparkle, spune povestea a trei surori din Harlem care ajung cântăreţe, însă în timp ce una devine faimoasă, cealaltă îşi distruge viaţa din cauza dependenţei de droguri, care în final îi vor pune capăt vieţii.


Filmul despre viaţa celor trei surori se pare că spune povestea fetelor din trupa The Supremes şi este regizat de Salim Akil, iar Whitney Houston joaca rolul Emmei, mama celor trei fete: Sparks, Sumpter si Ejogo.

Whitney Houston şi lupta permanentă cu drogurile sunt ca un fir roşu care a prevestit destinul tragic al artistei. Filmul este considerat de critici un testament lăsat de cântăreaţă întregii lumi.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close