Antena 3 CNN Timp liber Film "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", pe primul loc în box-office-ul american (VIDEO)

"Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", pe primul loc în box-office-ul american (VIDEO)

"Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", pe primul loc în box-office-ul american (VIDEO)
27 Sep 2010   •   11:36

"Wall Street", al doilea film din franciza cu acelaşi nume care analizează criza financiară apărută în 2008, a intrat direct pe prima poziţie în box-office-ul nord american, în chiar prima săptămâna în care a fost lansat, relatează AFP.

Rolul principal din "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule" îi aparţine lui Michael Douglas, pelicula fiind regizată de Oliver Stone. Douglas interpretează rolul lui Gordon Gekko, un magnat din lumea finanţelor. De vineri până duminică, filmul a reuşit încasări de 19 milioane dolari.

Wall Street: Money Never Sleeps - trailer

Lungmetrajul ?Legende din regatul bufniţelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole" s-a clasat al doilea în box-office-ul nord american. Filmul de acţiune şi animaţie, regizat de Zack Snyder, a avut încasări de 16,3 milioane dolari.

Legend of the Guardians - trailer

"Oraşul/ The Town", un thriller în regia lui Ben Affleck, a coborât de pe locul unu pe poziţia a treia, cu încasări de 16 milioane de dolari.

The Town - trailer

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Wall Street Michael Douglas
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close