Antena 3 CNN Timp liber Fun A devenit celebru în 15 minute. Cum a reuşit un tânăr din New York să convingă sute de oameni că e faimos

A devenit celebru în 15 minute. Cum a reuşit un tânăr din New York să convingă sute de oameni că e faimos

A devenit celebru în 15 minute. Cum a reuşit un tânăr din New York să convingă sute de oameni că e faimos
Sursa foto: Foto: YouTube
de S.T.    |    24 Aug 2012   •   12:29

Un tânăr de 21 de ani din New York a cunoscut celebritatea pentru 15 minute, acesta reuşind să păcălească sute de oameni pe care i-a făcut să creadă că este o vedetă, scrie Daily Mail.

Brett Cohen a reuşit să se fotografieze şi să socializeze cu aproximativ 300 de persoane care au crezut că este o celebritate.

Gluma lui Cohen a fost făcută pentru a scoate în evidenţă cât de fascinat poate fi publicul de un star, iar planul farsei a fost bine pus la punct de către Cohen şi prietenul său Edward Strum.

Înconjurat de paparrazzi care l-au fotografiat din toate unghiurile, studentul şi-a intrat foarte bine în rol.

"Cred că este o persoană excelentă. Cred că va avea o carieră şi un viitor prosper în industria cinematografică", a spus un bărbat referitor la atenţia de care beneficia tânărul Cohen.

"A fost un experiment social care mi-a confirmat teoria conform căreia societatea din ziua de astăzi este pur şi simplu obsedată de celebrităţi", a declarat tânărul pentru postul de televiziune ABC.


×
Subiecte în articol: cariera farsa
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close