Antena 3 CNN Timp liber Fun A vrut să se SINUCIDĂ, dar s-a răzgândit. Apoi, a făcut cel mai PROSTESC gest cu putinţă

A vrut să se SINUCIDĂ, dar s-a răzgândit. Apoi, a făcut cel mai PROSTESC gest cu putinţă

A vrut să se SINUCIDĂ, dar s-a răzgândit. Apoi, a făcut cel mai PROSTESC gest cu putinţă
Sursa foto: Foto: Newcastle Chronicle
de M.C.    |    29 Oct 2013   •   17:39

Povestea englezului Michael McStay este una tragi-comică. În urmă cu ceva mai mult de un an, bărbatul de 39 de ani a vrut să se sinucidă, scrie Mirror.

A deschis gazele în apartament, însă la un moment dat s-a răzgândit şi a deschis fereastra să se aerisească. Şi, cum îi stă bine unui cugetător, englezul şi-a aprins o ţigară. Ce a urmat, e lesene de imaginat. 


Imobilul în care McStay locuia a explodat, iar pagubele au fost estimate la 270.000 de lire sterline. Bărbatul a ajuns în comă la spital, unde a fost internat în ultimele 12 luni. A suferit arsuri pe 65% din suprafaţa corpului şi a avut nevoie de 30 de intervenţii chirurgicale. Coşmarul său însă nu se opreşte aici, deoarece un tribunal din Marea Britanie l-a condamnat la 27 de luni de închisoare pentru incendiere. 
 
"Intenţia ta a fost să te sinucizi, însă te-ai gândit mai bine şi ai deschis fereastra. Naiv, ai crezut că gazul o să iasă. Apoi, într-un act de nebunie, ai aprins o ţigără, iar inevitabilul s-a produs. Ai fi putut ucide trei persoane, inclusiv pe vecinul de la parter şi pe fiul său" a spus judecătorul care l-a condamnat pe McStay. 
 
Englezul mai avea condamnări pentru alte 27 de delicte şi şi-a recunoscut vina.

×
Subiecte în articol: explozie sinucigas
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close