Antena 3 CNN Timp liber Fun Cât de prost să fii: A dat 180 de dolari pe un iPad 2...de lemn. L-a cumpărat de la McDonald's

Cât de prost să fii: A dat 180 de dolari pe un iPad 2...de lemn. L-a cumpărat de la McDonald's

Cât de prost să fii: A dat 180 de dolari pe un iPad 2...de lemn. L-a cumpărat de la McDonald's
Sursa foto: Foto: newslite.tv
01 Sep 2011   •   20:02

O femeie din SUA a aflat pe propria-i piele de ce nu este bine să cumperi un iPad 2 într-o parcare de la McDonald's, după ce a plătit 180 de dolari pe o bucată de lemn pictată să arate ca o tabletă Apple, informează newslite.tv.

Ashley McDowell, în vârstă de 22 de ani, spune că a fost abordată de doi bărbaţi când se ducea să îşi cumpere ceva de mâncare de la fast-food, în Carolina de Sud. Cei doi indivizi spuneau că vând iPad-uri.

Bărbaţii susţineau că au cumpărat iPad-uri en-gros şi că vindeau unul la preţul de 300 dolari. Apoi i-au arătat un model care funcţiona şi au căzut de acord la preţul de 180 dolari.

Dar când a ajuns acasă cu noul ei iPad 2 şi a deschis cutia în care acesta se presupunea că era, nu a găsit decât o bucată de lemn vopsită în negru şi cu logo-ul Apple.

Potrivit poliţiei locale, există infracţionalitatea referitoare la comerţul online este în creştere, dar este prima dată când aud că se vând iPad-uri false din maşini.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close