Antena 3 CNN Timp liber Fun Ciutacu l-a distrat pe Badea: Fie ca Lumina Sfântă să vă intre-n ochi!

Ciutacu l-a distrat pe Badea: Fie ca Lumina Sfântă să vă intre-n ochi!

Ciutacu l-a distrat pe Badea: Fie ca Lumina Sfântă să vă intre-n ochi!
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    13 Apr 2012   •   00:08

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, s-a amuzat copios pe seama mesajului pe care Victor Ciutacu, colegul său de breaslă, l-a postat pe blog.

Pentru ca telespectatorii săi să nu fie induşi în eroare, Badea a ţinut să precizeze faptul că cele scrise de Ciutacu nu sunt cuvinte referitoare la "Doamne- Doamne", ci sunt adresate oamenilor.

"Fie ca Lumina Sfântă să vă intre-n ochi", scrie Ciutacu pe blogul său, iritat fiind de "smerenia colectivă ipocrită".

"Mă enervează demenţa din trafic şi hoardele barbare din magazine. Mă plictisesc eternele reportaje de la televizor cu mieii încă vii din oboare şi ăia beliţi şi livraţi la portbagaj în parcările ministerelor. Mă indispun finii care-şi aduc subit aminte de naşi; la fel şi viceversa. Mă scot din minţi sms-urile standard trimise întregii agende telefonice sau pe grup. Mă enervează reţetele recitate şi puse-n practică live, sfatul medicului, contorizarea apelurilor la 112, iepuraşele sexy şi roşii din cluburile de noapte, popii moralişti şi pastoralele lor nesfârşite. Mă îngreţoşează gospodinele rumene şi reuniunile demonstrative ale familiilor în jurul meselor cu bunătăţi. Mă dor ochii de-atâta Iisus din Nazareth lăţit pe televizoare. Mă lasă rece apelurile şi îndemnurile de a fi mai bun. Allah akbar!", a scris realizatorul emisiunii "Vorbe Grele", Victor Ciutacu.



VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei paste
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close