Antena 3 CNN Timp liber Fun COLLIziune a unui tractor pe o autostradă aglomerată din Scoţia. Utilajul era condus de un... câine ciobănesc

COLLIziune a unui tractor pe o autostradă aglomerată din Scoţia. Utilajul era condus de un... câine ciobănesc

COLLIziune a unui tractor pe o autostradă aglomerată din Scoţia. Utilajul era condus de un... câine ciobănesc
24 Apr 2015   •   15:18

Un câine ciobănesc scoţian (din rasa colli) a reuşit să conducă un tractor şi să pătrundă pe o autostradă aglomerată din Abington, sudul regiunii Lanarkshire, Marea Britanie.

Don, căţelul în vârstă de 4 ani, a sărit în cabina tractorului în timp ce proprietarul fermei, Tom Hamilton, de 77 de ani, era ocupat cu un miel rătăcit pe un câmp de la marginea autostrăzii 74.


Nu se ştie cum, patrupedul a apăsat pe butoanele panoului de comandă şi a pus în mişcare vehiculului agricol. Tractorul, cu câinele la volan, a rupt gardul despărţitor şi a ajuns pe autostrada din vecinătate, unde s-a oprit în parapeţii dintre sensurile de circulaţie.

"Eram afară cu minitractorul meu şi am coborât să recuperez un miel, care era pe cale să se piardă. Nu am tras frâna de mână şi când m-am întors am văzut cum utilajul o ia la vale şi intră pe autostradă. Don era în cabină şi părea foarte calm, nici măcar nu a lătrat", spune Tom Hamilton, cel care este proprietarul fermei de 50 de ani.

Poliţia Autstrăzi scoţiană a remis un comunicat prin care a confirmat incidentul:
"În mod accidental, câinele a pus în mişcare tractorul, care a ajuns pe autostrada M74. Nimeni nu a fost rănit"

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close