Antena 3 CNN Timp liber Fun Concursul care desemnează Mincinosul Mincinoşilor! Aici nu au voie avocaţii şi politicienii, nu întrebaţi de ce!

Concursul care desemnează Mincinosul Mincinoşilor! Aici nu au voie avocaţii şi politicienii, nu întrebaţi de ce!

Concursul care desemnează Mincinosul Mincinoşilor! Aici nu au voie avocaţii şi politicienii, nu întrebaţi de ce!
16 Noi 2012   •   16:06

În fiecare an, mincinoşi experimentaţi, din toate colţurile lumii, se adună în Santon Bridge, o mică localitate din nord-vestul Angliei, pentru a participa la un concurs care îl desemnează pe cel mai mare mincinos.
Înainte să faceţi vreo sugestie, vă anunţăm că politicienii şi avocaţii nu au voie să concureze, deoarece se consideră că ar avea un avantaj nedrept faţă de ceilalţi competitori.

Cel Mai Mare Mincinos se ţine în fiecare an, în noiembrie, în memoria lordului Will Ritson, care se pare că era faimos pentru povestioarele sale incredibile. Ritson a susţinut mereu că tot ce spunea era real.
În onoarea acestui mincinos legendar, un pub din Santon Bridge organizează concursul pentru a-l încorona pe cel mai abil "uituc al adevărului".

Concurenţii au la dispoziţe cinci minute pentru a spune cât mai convingător o minciună, fără a se folosi de recuzită, ciornă sau vreo glumiţă nevinovată. Ei trebuie să fie serioşi, chiar dacă mint audienţa!

De-a lungul anilor, poveştile au fost diversificate. Unele dintre ele au rămas şi acum în memoria participanţilor veterani. Un bărbat a convins juriul că-i cel mai bun mincinos după ce a povestit cum submarinele germane, din al II-lea război mondial, au invadat Anglia pentru a captura decodoarele pentru televiziunile digitale.
Conform spuselor celor de aici, un preot a câştigat concursul cu o singură replică: "N-am spus o minciună în viaţa mea!"

Localnicul cu cele mai multe titluri este John Graham sau Johnny Mincinosul, care a căştigat şapte trofee între anii 1994 şi 2008.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close