Antena 3 CNN Timp liber Fun Coşmarul din viaţa reală. Iată farsele care îţi vor bântui nopţile

Coşmarul din viaţa reală. Iată farsele care îţi vor bântui nopţile

Coşmarul din viaţa reală. Iată farsele care îţi vor bântui nopţile
de S.T.    |    12 Feb 2014   •   11:18

Cei cu umor şi puşi pe şotii sunt mereu pregătiţi pentru farse. Unele bune, altele ...mai puţin bune. Unele amuzante, altele de-a dreptul terifiante.

Ultima variantă a fost experimentată de două tinere. Victimele "nefericite" ale păcălelii au fost la un pas de infarct, după ce taximetristul care trebuia să le ducă acasă a suferit o transformare horror.


Momente de coşmar au trăit şi câţiva angajaţi care s-au urcat în liftul unei clădiri de birouri şi s-au trezit cu podeaua ascensorului desfăcându-se bucată cu bucată şi căzând în gol cu zgomote înfiorătoare, îndată ce uşile se închid.

Din fericire, acest lucru nu este un accident îngrozitor, ci doar o "cascadorie" realizată de către o companie pentru a arăta calitatea imaginii pe noile sale monitoare.

Efectul terifiant este sporit şi de o întrerupere a luminilor, dar şi de zgomote realiste.


Şi brazilienii au un simţ al umorului cel puţin ciudat. Întreaga filmare din materialul de mai jos face parte dintr-o farsă la care au participat fără să vrea, zeci de oameni nevinovaţi.

Aceştia erau invitaţi să intre într-un lift. Imediat ce se închideau uşile, iar oamenii apăsau butonul care corespundea etajului la care doreau să ajungă, luminile începeau să se întrerupă. Brusc, se făcea beznă...Dintr-o uşă mică, creată special pentru "liftul groazei", ieşea stafia unei fetiţe.

Pentru fracţiuni de secundă, inima le-a stat în loc bieţilor oameni.

Iată imaginile:


×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close