Antena 3 Timp liber Fun Cum s-a răzbunat un zugrav pe un proprietar care a refuzat să-l plătească! Acum toată lumea a aflat!

Cum s-a răzbunat un zugrav pe un proprietar care a refuzat să-l plătească! Acum toată lumea a aflat!

19 Ian 2020   •   15:23
Cum s-a răzbunat un zugrav pe un proprietar care a refuzat să-l plătească! Acum toată lumea a aflat! Foto: Mirror.co.uk

Un zugrav care susține că nu a fost plătit pentru munca sa de patronul unui club s-a răzbunat lăsând un mesaj uriaș pe peretele exterior al clădirii.

Dean Reeves a scris pe peretele localului, cu litere negre și mari: "Vrei să zugrăvești casa ta? Nu va fi ca Terry, plătește factura! Acum o va face!”.

Dean, în vârstă de 50 de ani, pretinde că proprietarul Terry Taylor i-a plătit doar 650 de lire sterline din prețul convenit de 1.150 de lire pentru lucrarea la clădirea din Derbyshire, scrie Mirror.

Mai mult, zugravul susține că Terry Taylor i-a cerut să facă lucrări suplimentare la clădire, în schimbul restului de bani datorați.

Proprietarul clădirii nu s-a lăsat impresionat de gestul zugravului și a declarat că va angaja pe altcineva pentru a acoperi mesajul de pe perete.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close