Antena 3 CNN Timp liber Fun Facebook pentru lideri. Cum ar arăta paginile lui Obama, Ahmadinejad sau Berlusconi (FOTO)

Facebook pentru lideri. Cum ar arăta paginile lui Obama, Ahmadinejad sau Berlusconi (FOTO)

Facebook pentru lideri. Cum ar arăta paginile lui Obama, Ahmadinejad sau Berlusconi (FOTO)
Sursa foto: facebook
29 Iul 2009   •   10:53

Mania Facebook a cuprins întraga lume. Acum oricine are un cont pe reţeaua de socializare cu cea mai mare dezvoltare din lume. Dar nu numai oamenii obişnuiţi sunt pasionaţi de Facebook, ci şi unii dintre cei mai mari lideri mondiali. Ştim deja că Obama este un utilizator înrăit de Twitter, şi că Mahmoud Ahmadinejad a înţeles exact cam cum se foloseşte, dar şi cum se cenzurează comunicarea prin web 2.0. Aşa că nu ar fi exclus ca marile nume din politica lumii să folosească Facbook.

Site-ul Suuddeutsche Zeitung Magazin a publicat câteva fotografii haioase în care putem vedea cum ar arăta paginile unor lideri ca Barack Obama, Anglela Merkel sau Berlusconi, dacă aceştia ar folosi aplicaţia.

Obama e prieten cu ficele sale, dar şi cu CIA, Medvedev şi... Lumea Arabă. Surprinzător sau nu, la testul ?Care lider mondial eşti?, rezultatul lui Obama este George W. Bush.



Silvio Berlusconi, în schimb, e prieten cu Papa, cu Bush şi cu...multe femei. Nu mai e însă prieten cu fosta sa nevastă Veronica Lario, fapt care este pe placul recent majorei Noemi Letizia. Pe pagina lui poţi să vezi cele mai frumoase femei, dar şi să aflii că îşi face planuri de vacanţă cu Julio Iglesias sau Sarkozy.



Un om cu greutate ca Mahmoud Ahmadinejad nu putea avea decât prieteni pe măsură. Kim Jong-Il, Osama bin Laden sau Vladimir Putin se află în lista sa. Ahmadinejad este fan al Consiliului ONU de Securitate, al Armelor Nucleare şi al Grupului Fără McDonald's. Iar statusul său este unul grăitor: ?Twitter is so yesterday!?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Facebook berlusconi Obama
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close