Antena 3 CNN Timp liber Fun Gigi Becali are loc sfânt în Parlamentul European: Mi s-a repartizat fotoliul nr. 777

Gigi Becali are loc sfânt în Parlamentul European: Mi s-a repartizat fotoliul nr. 777

Gigi Becali are loc sfânt în Parlamentul European: Mi s-a repartizat fotoliul nr. 777
08 Oct 2010   •   18:15

Obiceiurile religioase ale lui Gigi Becali au ajuns şi până la Bruxelles, unde patronul Stelei îşi desfăşoară activitatea de parlamentar european, dar de ele s-au molipsit, se pare, şi jucătorii Stelei.

Gigi Becali a declarat că este mândru că jucătorii lui îşi fac cruce atunci când intră pe teren, spunând că aceştia chiar au copiat modelul Barcelonei, care are o capelă lângă vestiar, şi au acum o măsuţă cu o cruce în faţa uşii de la vestiar. "Toţi pun mâna acolo şi se roagă pentru victorie", a dezvăluit Gigi Becali pentru ProSport.

La Parlamentul Europei, unde mai are mandat până în 2014, patronul Stelei are singurul birou de parlamentar din care se vede catedrala din apropiere. "Nu am cerut eu acest birou, aşa mi s-a dat", spune patronul Stelei. "Mai mult, mi s-a repartizat fotoliul cu numărul 777 în parlament. Un fotoliu cu număr sfânt", a explicat Becali, care a dat şi bani pentru transformarea unei biserici catolice într-una ortodoxă, pentru românii de acolo.

Până şi secretarul lui Becali "trebuie să meargă la slujbă şi duminica, şi miercurea". Nu s-a molipsit, ci e mai mult o sarcină de serviciu. "Dacă lipseşte, harşt, o sută de euro amendă. Miercurea se roagă pentru el, duminica pentru mine", a declarat latifundiarul pentru ProSport.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close