Antena 3 CNN Timp liber Fun Google se joacă de-a "Şase grade ale lui Kevin Bacon"

Google se joacă de-a "Şase grade ale lui Kevin Bacon"

Google se joacă de-a "Şase grade ale lui Kevin Bacon"
Sursa foto: Foto: genemyers.wordpress.com
de N.B.    |    13 Sep 2012   •   18:06

Actorul american Kevin Bacon este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood având la activ zeci de filme celebre, seriale, sau apariţii speciale.

Graţie portofoliului bogat şi carierei îndelungate, despre Kevin Bacon s-a dezvoltat o teorie conform căreia i se poate găsi o legătură cu orice actor care a activat pe scena filmelor americane.

De aici s-a dezvoltat jocul "Cele şase grade ale lui Kevin Bacon", prin care se ia un actor şi se încearcă găsirea unei legături cu Kevin Bacon în maxim şase paşi.

Google a lansat un algoritm integrat în motorul său de căutare care permite utilizatorilor să verifice legăturile prin introducerea cuvintelor "bacon number" şi numele actorului în câmpul de căutare de pe pagina de pornire sau în bara de search, setată pe Google, a browserului.

De exemplu, "numărul Bacon" al lui Victor Rebengiuc este 3. Actorul român a jucat cu Dragoş Bucur în "Marţi, după Crăciun", acesta a jucat alături de Ed Harris în producţia "The Way Back", iar Harris a jucat cu Kevin Bacon în "Apollo 13".

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close